Kindertalentenfluisteraar

Kindertalentenfluisteraar

Wat is talent?

Elk kind dat geboren wordt, heeft bakken talent. Kinderen zijn zich vaak niet bewust van hun talent, anderen kunnen hen helpen om zich bewust te worden van hun talent. Dat is precies wat een kindertalentenfluistaar doet. Kinderen helpen om hun talenten te benoemen en dat helpt hen zichzelf beter te leren kennen.


Als volwassenen kunnen we ook talenten ontdekken, wanneer we in een andere context komen of als een ander benoemt welk talent er wordt gezien. Voor iedereen is het fijn om bewust te zijn van z'n eigen talenten.


Wat is talent in actie?

Talent is het hebben van een unieke gave, een natuurlijke aanleg. Talent wordt zichtbaar in elke activiteit die moeiteloos gaat en die je voldoening geeft. Als je doet waar je goed in bent, dan vliegt de tijd. En dan laad je je batterijen op.


Het is niet omdat je talent hebt dat je dat (al) laat zien in je acties. 'Talent in actie' betekent dat je een TALENT hebt, dat je GEDRAG ontwikkelt bij dat talent én dat je een omgeving of CONTEXT hebt gevonden die bij je talent past.

Wat doet een kindertalentenfluisteraar?