Luk Dewulf en Els Pronk

In mijn werk word ik geïnspireerd door

Luk Dewulf en Els Pronk

Luk Dewulf


Ik kies voor mijn talent!


Luk Dewulf is auteur van de “Ik kies voor mijn talent” (achtste druk) Naar aanleiding van dit boek is hij sinds 2009 een veel gevraagd spreker over talent.

Hij brengt een enthousiasmeren en motiverend verhaal over hoe talenten en resultaten hand in hand gaan. Wat is talent? Wat is het verschil tussen een gapbased en een strengtshbased perspectief en hoe gaan die samen? Hoe kan je competenties en talenten met elkaar verbinden? Wat is talent, hoe kan je vaardigheden ontwikkelen om meer uit je talent te halen? En wat doe je met die zaken waar je niet goed in bent?

Els Pronk


Els Pronk werkt met veel plezier aan het sterker maken van kinderen, waarbij de ondersteuning en samenwerking van ouders en school de basis is. Zij doet dat vanuit haar eigen praktijk Grootsklein – samen werken aan emotioneel sterke kinderen -, die ze begon na 20 jaren als leerkracht in het basisonderwijs te hebben gewerkt.


Naast haar werk met individuele gezinnen heeft ze ook de kindertraining Blij met mij! ontwikkeld. Els verzorgt ook teamdagen en ouderavonden voor scholen en kinderopvang. Tenslotte is ze mede-auteur van de recent verschenen Junior Toolbox ‘Ik kies voor mijn talent’. Els is te bereiken via haar websites grootsklein.nl en blijmetmij.nu.